Böcker

Hem / Böcker

Bra böcker för chefer & ledare

På den här sidan tipsar vi om tre bra böcker för chefer och ledare. Ledarskapsböcker kan vara till stor hjälp när du snabbt vill bilda dig en helhetsbild av ledarskapets alla aspekter. De är också en källa till inspiration som kan få dig att våga testa nya men beprövade metoder att leda.

1

Riv pyramiderna - Jan Carlzon

Riv pyramiderna är boken för dig som är intresserad av organisation och företagsuppbyggande. Hur skall man arbeta för att få personal att bli mer självgående och ha hjärta för bolaget? Ge ansvar, är ett av nyckelorden i boken som får dig att tänka på både det ena och det andra om att jobba mot att få motiverad personal. Köp boken på Adlibris eller ljudbok på Storytel.

2

The 4-Hour Workweek

En klassiker som på ett enkelt och tydligt sätt förklarar hur du får gjort så mycket som möjligt på så få timmar som möjligt. Du får goda råd kring hur du ska kunna leva mer och jobba mindre. En riktig vattendelare bland framgångsrika människor. Köp boken på Bokus.

3

Sälj! - Fredrik Eklund

En bok som verkligen får dig att tänka över vem du är som person och vad du ska tänka på för att bli ihågkommen - allt för att imponera på människor och nå fler sälj. Här får du motivation och inspiration på hur du kan lyckas i vilken bransch som helst. Boken finns bl.a. att köpa på Adlibris eller ljudbok på Storytel.